Volwassenen
Kinderen 2-12 years old
Baby 0-2 years old
Beach Palace heated swiming pool

Onze troeven

Goed nieuws!

Van 6 november tot 22 december vernieuwen we ons zwembad en wellness voor een nog betere ervaring. Geen zorgen, je zal steeds van één van beide kunnen blijven genieten. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Verwarmd zwembad

Laat de stress wegsmelten terwijl je jezelf verwent in ons heerlijk verwarmde zwembad en vergeet alle zorgen terwijl je luiert op onze comfortabele ligstoelen. En het beste deel? Het zwembad is bovendien gratis. Heerlijk toch?

Publieke Relaxruimte Met Jacuzzi, Sauna En Stroombad

Stap binnen in onze oase van rust. Na een drukke dag is er niets heerlijker dan jezelf te verwennen en je batterijtjes weer helemaal op te laden. Laat al je zorgen achter in onze jacuzzi en voel de verkwikkende stoom van het stoombad. Leun achterover, ontspan en geniet van een welverdiend moment voor jezelf!

Speelzaal Voor Tieners

Teens, Chill Relax!

Ook aan jullie hebben we gedacht. In de speelzaal gelegen in de kelder van het hotel kunnen jullie ongestoord chillen…

Wat dacht je van een potje airhockey of biljart/pool? Leef je uit op de flipperkast en laat je energie de vrije loop op de elektronische boksbal of ga voor de roos in een spelletje darts. Er is ook een zithoek waar je met je vrienden kan relaxen. Cool! Cool!

Prive Wellness (Havenzicht)

The sky is the limit. Dat mag je letterlijk nemen in onze privé wellness! De últieme ontspanning op de 10e verdieping met zicht op de jachthaven. Kom even helemaal tot rust …

Faciliteiten:

  • Prive-suite (55m²)
  • Groot terras met uitzicht op de haven
  • Stoombad
  • Infrarood sauna
  • Regendouche
  • Sleeplink bed met verschillende functies: zero gravity, anti-snurk, massage. Boek nu en verwen jezelf met de zorg die je verdient!
Hotel-Beach-Palace-wellness-2
Made with by Albastria.com